Presentació

DIPTIC

El compromís il·lumina els canvis

    La identitat d’una persona està intimament lligada al lloc on habita, al seu paisatge natural i urbà, als costums, cultura, llengua, és a dir a la seua  societat. No podem deslligar-nos ni desentendre’ns  de viure al nostre poble, si no pensem que vivim en una ciutat/poble dormitori o en una urbanització aïllada, despersonalitzada i sense vida.L’Associació de Veïns de la Vilavella (a partir d’ara AdV) és un instrument de participació en allò que ens és comú, projectes, problemes, perspectives de millora,  en definitiva per a contribuir a tindre un poble digne del qual sentir-nos orgullosos.

   L’AdV i el seu blog que s’inicia a partir d’ara, intenta ser un espai de trobada d’aquelles inquietuds i aportacions personals que   contribuïsquen al progrés cultural i social, així com a la qualitat de vida del nostre poble.

   El nostre lema és aportar per a contribuir a fer un poble millor. Des d’aquest plantejament l’AdV es posa de nou en marxa després d’anys de silenci per falta de recursos humans que la pogueren portar endavant.

   Ara eixos recursos necessaris s’han activat, i amb noves energies es presenta als veïns per tal d’intervenir en la recerca de solucions als problemes que ens afecten,  que en tenim i  molts. Voldríem que les nostres administracions -local i autonòmica- s’impliquen més que ho han fet fins ara. És per això que us demanem la participació a tots vosaltres, veïnes i veïns, per tal que el nostre poble tinga la qualitat de vida que ens mereixem sense que ens ignoren.

   Aquest blog, a banda de ser la veu de l’associació per a donar a conèixer i exigir les solucions als nostres problemes col·lectius, serà també un mitja de difusió sobre la nostra història, patrimoni, societat, paisatge, cultura, medi ambient, música, gastronomia i sanitat, etc.

   Esteu convidats a participar en aquest espai mitjançant els vostres escrits adreçant-vos al nostre correu electrònic… i també en l’associació de veïns.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.