Exposicions i actes culturals de les festes patronals Sant Sebastià 2016

Les nostres festes patronals de Sant Sebastià enguany venen atapeïdes d’actes culturals. Una sèrie d’esdeveniments que reflexen el tarannà d’alguns veïns empenyats en desenvolupar accions que dinamitzen la vida social del poble al voltant dels progrés i la cultura. Tot no ha de ser bous i vaques, dit açò sense ánim de polemitzar.

Del programa d’activitats, l’ajuntament ja ha donat compte en el seu programa al voltant de la celebració de la nostra Festa Major: exposició del concurs de fotografia,  de pintura de les artistes locals Helga Caballer i Roser Mechò,  de bonsais, de ceràmica, presentació de la novel.la ” Visión estrábica” de Leonor Pla i Pilar Saborit, i una xerrada sobre el repic de campanes a càrrec de Juanma Gavara.

Nosaltres ara donem  resò de les exposicions de les que són organitzadors i autors dos dels nostres editors del blog, Juan Escrig i Joan A. Vicent, els dos fotògrafs de referència.

Juan Escrig inaugura dues exposicions de fotografia el divendres 15 a les 19 h. en la Sala d’Exposicions de la Fundació Caixa Castelló. La primera LLEGAT D’UN FOTÒGRAF , una mostra de l’obra del seu oncle Enrique Escrig, i la segona FESTA DE SANT SEBASTIÀ, fotografies fetes al llarg dels últims anys sobre la nostra festa patronal en les quals ens manifesta la sensibilitat i el seu mestratge en el tractament d’imatges.

cartell exposicions

Joan Antoni Vicent presenta el dissabte 16 a les 12’30 en la Sala d’Exposicions de la Caixa Rural, la seua segona mostra de fotografies sobre el món de la música al nostre poble. Després de la recent exposició sobre els “100 anys de música a la Vilavella”, ara presenta “VILAVELLA TOCA LA MÚSICA”,  un homenatge als músics actuals. Si l’anterior presentava imatges del passat de la nostra Banda de Música, la d’ara mostra el present a través del músics actuals fotografiats en llocs emblemàtics del nostre poble. Una continuació del merescut homenatge als nostres músics i a l’Agrupació Artística Musical Sant Cecília.  Joan Antoni ha deixat per a la posteritat una sèrie de belles imatges,  que com ell diu ” el temps les farà millor”.

POSTER VILAVELLA TOCA LA MUSICA 2016

 

Davant aquest oferta cultural des de l’AdVV volem felicitar als organitzadors i artites pel treball fet i als veïns que PASSEN, VEGEN I GAUIDISQUEN

AdVV