Aparadors de Pinzellets

2015-11-18Quan allò que representa els aspectes més quotidians es tocat per la mà d’un creatiu i innovador com ho és Fernando Gimeno Ibáñez, aleshores un equilibri i harmonia ens recorre l’ànima, perquè l’omple de bellesa.

Fernando és un altre dels nostres conciutadans que calladament treballa i ens alegra els dies amb la plasticitat de les seues idees que grava en les coses més humils. Això és el que s’anomenava a la Grècia clàssica de Fídies sota el nom “d’Artista”.

Nascut a La Vilavella, el 20 d’agost de 1967, la seua afició li ve des de ben menut, observant a son pare, que era pintor (de brotxa gorda), observant mescles de pintura i gotelé, escoltant converses de com pintarien eixe menjador o aquella habitació.
Després tingué la sort de compartir la feina de pintor amb ell i per això captà de 1ª mà totes les meravelles que es podien fer amb un poc de pintura, un pinzell i un poal.

2014-11-18 (2)
Després d’un temps de pintor, treballà en el món de l’electricitat, pensant que era una feina passatgera, i que es va allargar durant 28 anys.

Aquest treball d’electricista li va donar l’oportunitat d’estudiar plànols, llums, decoracions i d’observar molts habitatges, hotels i fins i tot hospitals, però sobretot es va envoltar de molta gent, de la qual aprengué les distintes professions que anaven vinculades a la seua feina.

En eixe temps es va casar i va tindre dos fills, Pablo i Maria.

Degut a la crisi dels darrers anys la feina es va acabar, però com sempre el destí li oferí noves oportunitats. Aquesta tenia el nom de Pinzellets, es va fer empresari, i és ací on plasma en els seus aparadors tot allò que ha après al llarg dels anys., sempre intentant fer coses diferents, però que no passen indiferents; a més a més, recicla i reutilitza qualsevol cosa, fent que una simple roda, tub, cartró, paper, bombeta, es transformen en coses increïbles.

Tot el que és complicat esdevé senzill quan realment fas el que t’agrada.

2014-09-27 (2)

PICA sobre la foto per veure tots els aparadors que han realitzat Pinzellets.