Exposició fotogràfica: “La Vilavella 100 anys de música”

Pòster La Vilavella 100anys de música

El diumenge 27 s’inaugura l’exposició de fotografies “La Vilavella 100 anys de música” i tal com indica el cartell és un homenatge als centenars de músics, homes i dones, que al llarg d’aquest període han tocat en la nostra banda de música. Diem “la nostra” perquè així la considerem la totalitat del poble de la Vilavella independement de si som o no músics. A bon segur estarà acceptat per tots els veïns i veïnes   que l’Agrupació Músical i Artística St. Cecília és l’entitat cultural més important, més transcendent i amb més projecció , a part de la de més llarga història, que ha tingut el nostre poble. Inmensa ha sigut la seua tasca cultural i educativa, concerts, certàmens, cercaviles, actes, cap acte festiu no s’enten sense la seua presència, a part de la formació musical de centenars de joves que han passat per la seua escola i de la que han eixit un grapat de músics de primer nivell, avui reconeguts i meritoris professionals, un llegat del que tot el poble hem de sentir-nos orgullosos.

Aquesta exposició està organitzada pel nostre ajuntament i per l’Agrupació Musical Santa Cecilia, amb la inestimable participació dels fotógrafs Juan Escrig Adsuara i Joan Antoni Vicent Recatalà (col.laboradors i creatius d’aquest blog de l’AdVV) aixi com les fotografies de l’arxiu d’Enrique Escrig i les que ha aportat Anna Portalés.

Tots els veïns i veïnes tenim l’oportunitat de gaudir i emocionar-nos amb aquesta exposició històrica  que resumeix fotogràficament la història de la nostra Banda de Música. És també una oportunitat que tenim per a expressar la nostra satisfacció i orgull  per tenir-la com un referent que ha fet cultura i educació des del poble i per al poble. La podem felicitar amb la nostra presència en l’acte inaugural de l’exposició el diumenge 27 a les 12’30.

L’Associació de Veïns felicita a tots els que han fet possible l’exposició i manifesta l’inmens orgull de que en la Vilavella tinguem  l‘ Agrupació Musical i Artística Santa Cecília,  una associació que tant ha aportat a la vida cultural, educativa i social del nostre poble.

AdVV