Felicitació de Nadal 2015

Triomfar, un verb que caldria oblidar.
Conec poquíssimes persones que sàpiguen conjugar-lo.

Jana Gos d’Espadà

nadal2015

Nadal 2015 IES Honori García

Apreciats lectors, coneguts i amics de la Vilavella:

Aprofitem aquestes dades tan entranyables per tal de desitjar-vos unes bones festes al costat de tots els qui estimeu i us estimen.

L’exercici de conviure ningú no ens ha de dir que sempre siga fàcil.
Que una societat es desenvolupe en un règim  sociopolític democràtic, no vol dir que tots els que hi conviuen pensen igual i defenen la mateixa forma de construir el teixit social i les relacions entre els diferents membres que la composen.

Ara bé, aquesta forma de conviure sí que exigeix una mena de mínims, com el respecte, la bona educació i evitar la calúmnia i les falsedats. Vaja,  dit d’una altra forma, donar la cara per tot allò fet, evitar les mentides, reconéixer els errors i acceptar la crítica i la correcció pels altres membres de la comunitat social i política.

nadal-2-2015

Nadal 2015, IES Honori garcía

Com a individus d’un col·lectiu, en la redacció de l’AA. VV. de la Vilavella no volem la uniformitat, ni el pensament únic. Això esdevindria una catàstrofe per a la nostra comunitat; tan sols hem de mirar els diferents exemples i molt variats que la història ens ha posat sobre la taula per tal de no caure en els mateixos paranys.

Ningú no és imprescindible en la vida, però tots podem aportar per construir una realitat millor, més justa. No es tracta de ser més llest o més estúpid; no es tracta de ser més perspicaç o més parat; no es tracta de ser més ric o més pobre.

És tracta de ser més persona i no creure que els Altres, els distints a mi, sempre s’equivoquen.

Qui actua com un perdonavides arrogant, amb una supèrbia que menysprea i sempre entrebanca no genera més que ràbia i la misèria personal el rossega.

nadal-3-2015

Nadal 2015, Ies Honori García. El treball dels alumnes ens il·lumina.

Siguem humils, col·laboradors; comencem l’any vinent amb un nou esperit per canviar actituds que consideren i valoren els altres. Tots podem posar de la nostra part. Qualsevol violència per petita que siga, verbal, gestual o d’acció posa de manifest una manera de ser lamentable.

Construir la pau exigeix el millor de nosaltres, una gran dosi de magnanimitat i  cabassos de prudència.

Que el Nadal s’estenga més enllà d’aquestes dates cronològiques.

L’equip de l’Associació de veïns