Audició Alumnes III Curs internacional de música la Vilavella

audicio1

Pasqual al piano

Ahir per la vesprada -i amb una duració de dues hores- assistírem a l’audició que els alumnes del III Curs Internacional de música la Vilavella ens oferiren després d’haver rebut les classes amb els professors que ens feren el concert diumenge passat.

El públic assistent gaudí ja dels xavals i xavales que apunten maneres. Trombons, violins, violoncels, piano i clarinets foren els protagonistes.
Des de ben menuts a més crescuts, tots interpretaren les seues obres, on calia mirar la progressió feta.

En escoltar les seues interpretacions, una pregunta que ens podem fer és com poden cabre tantes notes musicals en els cervells, eixe òrgan plàstic que ordena, harmonitza i modula en el temps les melodies?

audicio2

Ibrahim al clarinet

En acabar, allà cap a les 22:00, acudírem tots al camp de futbol on hi hagué un sopar típic mediterrani, a la fresca. Un ventijol agradable ens amenitzà la festa. En un bon ambient, es repartiren unes camisetes i pins del poble a tots els alumnes i professors, una mena de recordatori de la seua estada amb nosaltres.

Així tancàrem el III Curs Internacional de música la Vilavella, amb la sensació de haver realitzat una feina ben feta i amb la il·lusió i esperança que en futurs anys l’experiència es repetisca.

Agrair a tots els veïns de la Vilavella la cordialitat i “carinyo” amb què han rebut als nens becats en les seues llars.

elena

Elena al violoncel

Agrair a l’Ajuntament la disponibilitat per solucionar les dificultats heretades i que se’ns han presentat: és el que pertoca fer.

Agrair la calidesa i acollida del poble a l’esdeveniment i, com no, agrair a la Caixa Rural Sant Josep el recolzament econòmic perquè la formació musical i humana puga expandir-se. També que la nostra vila haja gaudit d’uns músics espectaculars, de primera línia, en un concert sense parangó.

I finalment agrair a Simó i tots els qui han intervingut haver pensat en nosaltres.

Des de l’Associació de veïns ens sentim orgullosos d’un veí que considerem nostre i que mitjançant la música posarà la humil pedreta per construir un món millor, una humanitat generosa, amable i altruista.audicio3

Endavant Simón!
El proper any et rebrem amb els braços oberts!
Moltes gràcies per tot i que la música t’acompanye sempre.