Presentem El retorn de l’hongarès, novel·la d’Anna Moner

NovamenAnna Monert i per segona vegada  Anna Moner  presentarà al nostre poble la seua segona novel·la, El retorn de l’hongarès, premi Alfons el Magnànim de Narrativa de l’any 2014, Ciutat de València. Aquest és un dels premis més prestigiosos de literatura del nostre País.

Anteriorment ja presentà Les mans de la deixebla, una obra que analitza la complexitat dels mecanismes psicològics  de la naturalesa humana en la seua manera de viure i  d’actuar.

Els escriptors de narrativa, a diferència dels lírics són una mica rebecs a desvetlar l’intríngulis  de les seues històries. Si fos així qui gosaria adquirir la novel·la?

Però Anna, que manifesta  en els seus escrits una desimboltura aguda i elegant, estem convençuts que ens dosificarà la poció adequada per restar embadalits i encuriosits en aquesta nova aventura.'El retorn de l'Hongarès', d'Anna Moner

Ja saps amic, si pots permetre’t uns moments del teu temps per restar amb nosaltres, la teua ment t’ho agrairà pel parèntesi magnífic d’entreteniment i joia; el teu cor gaudirà cavalcant en ambients on Anna et farà partícip quasi sense adonar-te. Viatjar de franc, no és experiència quotidiana!

Arribat ací, inoculat per una de les substàncies que generen més dependència –la paraula autèntica i nua–  els teus ulls emocionals no podran pas esperar per més temps l’apertura de les primeres pàgines del retorn de l’hongarès:

Tan de bo el gaudi de la lectura t’assossegue la forma en què diposites sobre el món la teua mirada!

T’esperem DIVENDRES A LES 19:00 EN LA VILAVELLA, CASA DE LA CULTURA MANUEL VICENT,