I Concert Amics dels animals amb l’Agrupació musical infantil Santa Cecília

AnimalsComencem amb el I Concert Amics dels animals aquesta vesprada de diumenge 22 de febrer a la vila de la Vilavella, comarca de la Plana Baixa.

La bandeta de xiquets i xiquetes del poble han fet aquest acte per tal d’arreplegar uns dinerets per tal de fer costat i acollir en les despeses de manteniment de tots aquests animals abandonats i maltractats per altres animals mal anomenats humans.

Amb música i un conte llegit estem passant la vesprada per una causa més, noble.

El patiment de qualsevol ésser viu no hauria de permetre’s. Un símptoma de progrés i prosperitat d’una civilització és la cura i benestar que aquesta manté per tots els éssers vius que la conformen.

Ens expliquen que són 12000 els abandonats  a la nostra comunitat. Una pila d’aquests són mantinguts i adoptats en un primer moment per voluntaris fins que els acullen definitivament.

“L’ànima és la mateixa en totes les criatures, malgrat que el cos siga ben diferent”, digué
Hipòcrates. La història de diferents animalets ens és explicada dia rere dia. La música ens entendreix: La vida és bella,  Amistat sincera, En la tempesta, Candilejas Banana split, algunes de les interpretacions escoltades.

Esdevindrà real l’amor i la compassió envers els éssers vius aquest segle XXI?photo

Els nostres músics de la bandeta de la Vilavella amb Josep Daniel de director han col·laborat.

Ja ho va dir Gandhi: “La grandesa d’un poble se manifesta en la forma com tracten els animals”.