Festes Sant Sebastià, 2015

inauguracio_viatge 2Al dia d’avui ja coneixem, com tots els anys, el programa de festes de la Vilavella per tal d’honorar el patró del poble Sant Sebastià 2015.

I no és cap broma el que us he de dir, perquè anècdota hi ha. Anit vaig acudir a una cita a casa d’un amic del poble que m’obsequià els meravellosos i tendres pastissets de moniato que tota la nissaga de dones -de temps arrere- tenen el sant costum de fer-los com a tradició per a tots els membres de la família. I allà estaven, tranquils, ordenats en una vasta pulcritud i daurats.

El meu amic em tragué un parell i férem el tast amb una petita copeta de licor. La conversa era de publicar una petita nota al blog de l’associació sobre els actes que avui dia 16 s’encetaran al poble. I la broma -donat que a dijous encara no tenia el programa i havia de donar dates d’actes i horaris- fou la següent: – Mira que si tinguera que arreplegar un programa del terra per conéixer aquestes dades?

Dit i fet, aquest matí quan a les 7:45 marxava a treballar enfront de la finesttra de Maria la Pinyones se m’ha aparegut  l’humil programa a terra; i m’ha salvat la vida, perquè això era el que necessitava per tal descriure-vos aquestes línies.

Aquesta vesprada  a les 19 hores  s’inaugurarà una exposició de pintura en la sala Bancaixa d’Antonio Gozalbo i de Carmen Doñate pel que fa a disseny gràfic i il·lustració.PDF TWILIGHT

A les 19:30 al primer pis de la Caixa Rural es presentarà l’exposició itinerant Viatge pel meu País de Joan Antoni Vicent i l’escriptor Joan Garí. Ja vàrem donar prou explicació en aquesta pàgina web en l’ article escrit l’1 d’abril de 2014.

Posteriorment a les 20:00 cal recordar-vos que Sebastià Rogla, prresentarà la seua segona novel·la TWLIGHTa la Casa de la Cultura Manuel Vicent.

A passar-ho bé, i no digueu que no existeix varietat i qualitat; i del terreny.