ACTE INFORMATIU DE L’ AdVV

CARTELLHan passat 10 mesos de la presentació pública, el 14 de Febrer,   de la nova etapa de l’ Associació de Veïns. En ella s’exposaren els problemes més prioritaris que tenim al nostre poble,  els quals s’havien de donar a conèixer i si calia denunciar davant el nostre ajuntament  i/o administració autonòmica. Entre ells, es va destacar per ser el més urgent, el més cronificat i amb més afeccions,  el de les contaminacions  que ens causa la fàbrica ceràmica Stylnul: sorolls, emissions de pols, abocador,  perills dels camions, etc.

Durant aquests mesos  hem fet reunions amb el nostre ajuntament, amb el de Nules i amb la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi  Ambient i a través d’elles, sobretot a partir de les reunions amb aquesta última institució, hem sigut coneixedors d’una sèrie de fets que volem donar a conèixer als nostres veïns, entre els quals destaca l’ apertura d’un expedient sancionador a la fàbrica Stylnul per l’ incompliment de diverses normatives mediambientals. També s’han incorporat a l’activitat que hem portat per aquest motiu, els propietaris agricultors afectats per les emissions de pols d’aquesta fàbrica, alguns dels quals han de tancar la seua  producció.

Amb la intenció de donar a conèixer la situació actual sobre aquests problemes i les vies que se’ns presenten per a que d’una vegada definitiva es solucionen, hem organitzat un ACTE INFORMATIU el  divendres  5 de desembre en el saló de la Caixa Rural a les 19 h.

Apart d’informar del que hem aconseguit i del que encara falta per millorar, parlarà Toni Albert que és un expert en contaminació de la indústria ceràmica i porta molts anys treballant en  aquest tema.  Després debatérem sobre les propostes que els veïns vulgueu  plantejar. Les propostes que feu els assistents les presentarem al nostre ajuntament ja que també estarà present  en l’acte.

                                                         APORTAR PER FER UN POBLE MILLOR

 AdVV