Més èxits de Marta Navarro, una de les nostres nadadores.

image

Marta Navarro Casino

Aquest estiu ha sigut molt dur, ple de competicions, però molt gratificant ja que he aconseguit nadar en l’elit de la natació espanyola.

Començant pel trofeu San Pasqual, a Vila-Real on vaig guanyar set medalles (en la categoria infantil or en 100, 400 i 800 lliures i plata en 200 lliures) ( en la categoria absoluta plata en 400 lliures i bronze en 100 i 800 lliures ).

Després vaig nadar el trofeu Aquàtic, a Castelló. En aquest trofeu no poden nadar tots, ja que necessites tindre unes minimes i em vaig clasificar i guanyar una medalla de bronze en 400 estils (papallona, esquena, braça i croll) amb un temps de 5:38.

Vaig fer marques per tal d’anar a l’autonòmic d´estiu a València en la categoria absoluta de la comunitat valenciana i vaig guanyar medalla de plata en una carrera d´infart en la que vaig fer patir i disfrutar als meus pares en la prova dels 800 lliures en un temps de 9:43.

Despres vaig anar a l’autonòmic d´estiu, a Elda en la meua categoria infantil on vaig fer medalla de plata en 400 lliures amb un temps de 4:46 i medalla de bronce en 800 lliures amb un temps de 9:50 i vaig quedar 4ª en els 200 lliures.

Però allò realment important es que he aconseguit anar al campionat d’Espanya a Barcelona i allí estava l’elit espanyola. En aquesta competició he anat amb tres minimes, així que he nadat tres proves els 200, els 400 i els 800 metres lliures tot quedant-me situada en uns bons lloc.

I també gràcies a les meues companyes he pogut nadar tres proves de relleus els 4×100 lliures, els 4×200 metres lliures i els 4 x100 estils on vaig nadar papallona.

Gràcies a Marta Cabanes , Alba Martinez i Mireia Planas perquè no haguera pogut
tindre unes companyes amb qui em trobe tan agust i em vullguen més que elles.

Gràcies també als seus pares que sempre estan animant-me i em fan sentir com si fos de la familia.

image

Amb les companyes i l’entrenador.

No vull oblidar-me del meu entrenador “gràcies per tot Ramón “.

Quan ja s´ha acabat tot m´agrada fer alguna travessia per la plaja. La del port de Vinaròs es la més important, on he nadat 2000 metres quedant-me la 2ª classificada (medalla de plata ) .

La travessia de la plaja de Nules on em varen fer sentir com si estiguera a casa.

Vaig quedar la 1ª classificada infantil (medalla d´or) en la de 300 metres i la 3ª classificada junior (medalla de bronze ) en la de 1000 metres.

Però quan més contenta vaig estar es quan vaig veure tota la gent que m´estima alli esperant-me a l’arribada de la meta.
Tan sols em resta donar les gràcies als meus pares, Jose, Nati i a la meua germana Ana per estar sempre al meu costat recolzant-me en els momens bons i roins que té este esport. Sense ells no podria viure aquest somni de viure el món de la natació.

Ara toca descansar i en septembre iniciarem la pròxima temporada.