ESPORTISTES VILAVELLERES EN LA I TRAVESSIA PLATGES DE XILXES

 fotoEl diumenge 20 de juliol es va celebrar la I Travessia a les Platges de Xilxes. La cursa va aconseguir convocar a més de 200 participants de totes les categories. Participaven xiquets, xiquetes, joves, majors i veterans repartits en varies categories i distribuïts en dos recorreguts diferents. Així mentre els majors de catorze anys feien un recorregut de dos-mil metres els més menuts nadaven 300 metres.

 Van ser dues curses molt divertides on tothom volia participar i passar-ho bé. Hi havia en l’ambient un esperit esportiu i de festa que es notava entre tots els participants i els assistents.

En la cursa va haver participació de gairebé tota la província, i com no de La Vilavella. Entre els veïns del poble que varen participar es trobaven dues xiquetes que es varen penjar una medalla al coll. Aquesta, en els dos casos, fou la de bronze però les dues varen quedar molt contentes, així com els amics i familiars que varen estar animant-les en tot moment.  Les brillants nadadores varen ser:  Anna Lara Recatalà i Lledó Roglà Ricart.

AdVV

Un pensament sobre “ESPORTISTES VILAVELLERES EN LA I TRAVESSIA PLATGES DE XILXES

Els comentaris estan tancats.