Marcos Vicent, pintor

Foto PerfilMarcos Vicent va nàixer a la Vilavella el 12 de maig de 1984.

Descendent d’una família humil i treballadora, la seva aventura com a artista va començar a l’escola, al col·legi públic Don José Alba, gràcies a l’ interès per part d’una professora que tenia a 5è curs, la qual va aconsellar als seus pares que buscaren un escola de dibuix i pintura, car va veure en Marcos unes inquietuds pictòriques que necessitaven ser reforçades.

Des dels 11 anys començà el seu aprenentatge en el taller del reconegut artista/escultor Pere Ribera de la Vall d’Uixó, fins l’actualitat.

També es dissenyador de samarretes realitzades a mà i autodidacta de programes informàtics de disseny, però es en les arts plàstiques on es troba mes còmode. Marcos diu “que li agrada embrutar-se les mans”.

En aquestos moments, Vicent esta treballant en una sèrie anomena “Retrats Black & White”, aquestes obres es poden descriure com retrats neopop sensuals, l’artista plasma les obres amb acrílic i oli, de caràcter monocromàtic amb un toc de color, el qual li dóna aquesta personalitat. Aquesta sèrie ha derivat en una subsèrie del mateix estil, que ell anomena “Primers Plànols” .2013-07-31 98 cm x 126 cm

La definició de l’obra segons el comissari d’art i gestor cultural Joan Feliu:

“Marcos Vicent és alhora modern i atemporal, underground i sensual, pop i punk. En els seus somnis va buscar la bellesa en rumbs habitualment més relacionats amb l’estètica del carrer. És potser la pintura del somni més disbauxat i divertit, però està molt bé que tot no siguen malsons.”

Marcos ha participat en diversos esdeveniments culturals i ha realitzat diverses exposicions, tant individuals como col·lectives, entre els mes destacats cal nombrar la participació en el FOC (Fira d´Oci i Cultura) de Moncofa, exposició al Petit Festival de La Vall d´Uixo, exposició en las Setmana de l´Art de Marina d´Or, diverses participacions a la Bienal de l´Art del Rebuig amb el Col·lectiu Llanterner, del qual es membre, en el parc Ribalta de Castelló i mes recentment, exposició al Centre Cultural d´Onda junt amb els artistes/amics Roig Planelles, Albert Escrig i Pere Ribera.

 2014-03-14 Expo. Sommnis d´altres Onda març 2014

Podeu veure mes obres de Marcos Vicent al seu perfil de Facebook o en el seu blog.

https://www.facebook.com/marcos.vicent84

http://marcosvicent.wordpress.com/

Link vídeo Col·lectiu Llanterner: