Editorial als dos mesos

DIPTICAvui farà com un parell de mesos i pocs dies que hem encetat el blog que llegiu.

Amb 7940 visites fins elmoment de redactar aquestes poques línies ens podem felicitar pel dinamisme i la voluntat de generar una opinió més positiva de tots nosaltres.

Voldria agrair als membres del consell de redacció, als col·laboradors i a tots els lectors/es el temps que heu emprat perquè tot arribe a bon port. Des de l’administració del nostre espai a la web coneixem de primera mà la dedicació exclusiva que exigeix mantenir un nivell digne i interessant dels continguts.

Aprofitem també l’ocasió per demanar-vos col·laboracions noves que puguen dur més llum a uns moments en què el desànim i el menfotisme planen per tot arreu. Motius per enviar-ho tot a pastar fang poden haver-hi; però no ens podem permetre aquest conformisme immoral que tot ho justifica i afirma que ” no passa res”.

Siguen aquestes lletres una excusa per esperonar-vos, per animar-vos a possibilitar eixe petit moviment que moga la balança, que la decante cap a la millora, la superació de nous reptes i ens òbriga un futur nou i millor.

I això és feina de tots. Els qui no prenen part en un assumpte, després haurien de restar muts i callats, car les seues actituds d’immobilisme no els donen dret a crítiques i exigències.

Aquesta era és de tots; de vegades fa calor, d’altres bufen vents gelats i plou, i la seducció de restar a casa protegits és forta. Però no hem d’oblidar que és la nostra era, l’únic lloc que tenim, el nostre poble. I al capdavall, allò que volem que siga serà el que nosaltres voldrem.

Ningú ha de millorar-nos, ho hem de fer nosaltres: en això es fonamenta una veritable germanor. Si aportem idees i ens obrim als altres sense prejudicis, ni etiquetes, aleshores hi haurà un petit llum, una esperança que entre tots hem de fer créixer.

Ja sabeu el nostre lema:

Aportar per construir un poble millor.